Parteneri

Organizator
Co-organizator
Co-finanțat de
Sponsori principali
Parteneri instituționali
Sprijinim

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara

Sponsori

În construcția acestui proiect, implicarea sponsorilor și a partenerilor este foarte importantă pentru noi. Le suntem recunoscători tuturor celor care au crezut și cred în BETA și le mulțumim pentru sprijinul oferit!

Imobiliare.ro

Imobiliare.ro este cel mai mare portal de imobiliare din România; aici îşi pot publica ofertele atât agenţiile imobiliare, cât şi persoanele particulare. www.imobiliare.ro a fost lansat în anul 2000.

Astăzi, peste 1000 de agenţii imobiliare beneficiază de serviciile noastre, înregistram peste 1 milion de vizitatori unici lunar, promovăm cele mai noi ansambluri rezidenţiale şi comerciale, dezvoltăm parteneriate cu publicaţii şi portaluri prestigioase, avem numeroase apariţii în presă şi sprijinim cele mai importante târguri şi evenimente imobiliare.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați pagina imobiliare.ro

Azur

Azur, cu o experienţă de peste 100 de ani în piaţă, continuă şi oferă soluţii pe piaţa de lacuri şi vopsele din România. Afacerea Azur este determinată de necesităţile pieţei şi oportunităţile de dezvoltare identificate ca urmare a apariţiei de nevoi noi.
Avem datoria să aducem valoare adăugată clienţilor noştri, acţionarilor, comunităţii în care activăm. Obiectivul nostru este succesul clienţilor noştri. Faptului că prin soluţiile AZUR am livrat performanţă datorăm continuitatea afacerii, existenţa şi expertiza noastră în chimie.
În cadrul diviziei de lacuri şi vopsele decorative, Azur pune la dispoziţie o gamă completă de produse profesionale sub brandul Qtek.
Gama profesională Qtek oferă calitate şi diversitate prin produsele dezvoltate sub acest brand.
Poţi să aduci culoarea în căminul tău şi să te simţi confortabil în mediul în care trǎieşti cu sistemul de nuanţare Qtek.
Culoarea este fǎrǎ îndoialǎ unul dintre principalii factori de succes pentru decoraţiuni interioare şi exterioare.
Culoarea are capacitatea de a modifica starea de spirit, de a crea un mediu funcţional estetic şi poate reduce sau mări aspectul camerei punând în valoare mobilierul din casă.
Mai multe informații pot fi găsite pe azur.ro

BCR

Hai la BCR, lider în finanțare imobiliară!

Indiferent ce locuință îți dorești, știm repede ce e de făcut. Din experiență.

100.000 de români și-au luat casă cu sprijinul soluțiilor financiare oferite de BCR. Iar cu fiecare casă, garsonieră sau apartament pe care l-am finanțat, am devenit mai rapizi, am simplificat operațiunile, am îmbunătățit ofertele și am adunat sfaturi pe care să ți le oferim. Hai la BCR, vorbește cu reprezentanții noștri și pregătește-te să-ți iei locuința pe care ți-o dorești!

Mai multe informații pot fi găsite pe bcr.ro

Policolor

POLICOLOR este unul din cei mai mari producători autohtoni de lacuri și vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în cercetare, producere și comercializare de materiale pentru construcții și amenajări.

DEKO PROFESSIONAL, cel mai nou brand al Policolor, lansat în 2004 , a fost creat din dorința de a dovedi valoarea producătorilor români în competiția cu ceilalți jucători pe o piață a construcțiilor în plină expansiune.
DEKO Professional este apreciat de către constructori atât pentru calitatea produselor, cât și pentru maniera modernă de colaborare. Astfel, oferim partenerilor noștri suport tehnic la ofertare, monitorizare la punerea în opera a produselor, instruire gratuită a personalului din execuție, schelă și mașini de aplicat.

Vă prezentăm un sistem din gama produselor DEKO Professional, și anume Creative Effects. Prin această gamă de produse super-premium, brand-ul DEKO Professional începe să se adreseze unui nou public de specialiști: arhitecti, designeri de interior, dar si aplicatori profesionisti din domeniul finisajelor creative. Noua gamă de produse este specială nu doar prin produsul în sine, ci și prin ambalajele sale cu un design special și efecte metalizate, având menirea de a ieși în evidență în orice raft.

Mai multe detalii puteți găsi pe noul nostru site:
deko-professional.ro
policolor.ro

Wienerberger

Inovația se manifestă sub cele mai inedite forme, inclusiv în producția de cărămidă, și poate aduce valoare adaugată. Întreaga echipă Wienerberger România este determinată să dezvolte concepte durabile și inovatoare prin gamele de produse Porotherm.

Povestea de succes a grupului nostru a început în Austria în urmă cu aproape 200 de ani. Astăzi, principiile care ghidează activitatea companiei înseamnă mult mai mult decât producția de cărămidă. Wienerberger este o companie cotată la bursa internațională și deține în prezent 197 de fabrici în 30 de țări.

Wienerberger este cel mai mare producător de blocuri ceramice din lume și cel mai mare producător din Europa de cărămizi pentru fațadă și țigle ceramice.
• Nr. 1 în lume în producția de blocuri ceramice
• Nr. 1 în Europa în producția de cărămizi pentru fațadă
• Nr. 1 în Europa în producția de țigle ceramice
Pe piața din România suntem prezenți din 1998 și avem 4 fabrici de producție blocuri ceramice: Gura Ocniței, Sibiu, Tritenii de Jos și Buzău.

Mai multe informații despre companie și produse pot fi găsite pe wienerberger.ro